colontitle

Олена Адрейчікова. «Таємне понедiлкування».
Оновлення на нашій Книжкової полиці

Іронічна, мрійлива і дуже спостережлива українська письменниця Олена Андрейчикова представляє свою збірку оповідань. Коротко і легко ці кумедні і несподівані історії розповідають про подруг, коханок, дружин, колег, про тих, хто за сотні кілометрів, і тих, хто в сусідній кімнаті...

Адрейчікова - талановитий письменник, перекладач, журналіст, автор збірок "Жінки як жінки", "Залишитися будинку в понеділок", "Акули теж займаються любов'ю", "Ніжні виживуть", роману "Тіні в профіль", лауреат багатьох літературних конкурсів, учасник Літературної студії «Зелена лампа» при Всесвітньому клубі одеситів, перша одеська письменниця, яка виграла конкурс серед письменників з Креативних міст ЮНЕСКО і отримала право на участь у Літературної резиденції в Нанкіні, Китай.

Її розповіді зі збірки «Таємне понедiлкування» викликають посмішку і симпатію до героїв, які їх населяють; дають можливість поіронізувати над буденними, часто вигаданими, проблемами; замислитися про душевну гармонію і про те, що дійсно є важливим і цінним в нашому житті.

Книга представлена на нашій Книжкової полиці: «Таємне понедiлкування»