colontitle

Золотий Оскар проекту з медіаграмотності їде в Одесу!

Сьогодні відбулося нагородження учасників Конкурсу короткометражних фільмів «Кіно і школа», який був проведений у рамках проекту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність», запровадженого Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки Посольств США та Великої Британії, у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією української преси.

На конкурсі було представлено 80 робіт із усієї України. Команда Одеського ліцею 9 виборола почесне 1 місце і золотий Оскар! Вітаємо наших переможців, бажаємо надалі активно впроваджувати у шкільне життя основи медіаграмотності.

Всесвітній клуб одеситів вітає із перемогою та висловлює щиру подяку адміністрації ліцею, Трубнікову Максиму Валерійовичу та всій творчій команді професіоналів ліцею за неперевершений відеофільм. Вивчай та розрізняй із нами!
Особлива подяка - лаборанту ліцею та давньому великому другу та колезі ВКО Ткаченко Олегу Вікторовичу за технічну підтримку у створенні відеофільму!
Вітаємо Одесу з перемогою!

Незважаючи на те, що заклади освіти нашого міста доєднались до цього проєкту не першими - Одеса отримує першість у важливих Всеукраїнських конкурсах «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність»!

За матеріалами Одеського ліцею № 9

Відео - за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=96MRBMdzpqE