colontitle

Коли говорять гармати, музи не мовчать

Під таким гаслом відбувся другий благодійний концерт з циклу “З любов'ю до України”
Вчора, 30 квітня, артисти Одеської Опери знову завітали до «Всесвітнього Клубу Одеситів» з надзвичайно різноманітною і насиченою концертною програмою: звучали українські народні пісні, романси українських та зарубіжних композиторів, класичні арії, дуети, а також популярна інструментальна музика.
На благодійні внески, зібрані у «Всесвітньому Клубі Одеситів» під час концертів артистів театру та інших заходів, директор Клубу Григорій Бара, вчергове передав бронежилети полковнику Олексію Рудакову, заступнику командира бригади Територіальної оборони Одеси, який подякував за постійну допомогу, захист воїнів і традиційно запевнив: “Одеса може спати спокійно!”
«Кажуть, що коли говорять гармати, музи мовчать. Але фраза, яка стала кліше - не працює, музи говорять, музи кричать про те, що потрібен мир!» - звернулась до присутніх помічниця генеральної директорки - художньої керівниці театру зі зв'язків з громадськістю - Людмила Сергійчук.

В цей вечір свою творчість дарував блискучий склад виконавців: заслужені артисти України Олена Стародубцева, Дмитро Павлюк, Владислав Горай та Олег Злакоман, лауреатка численних міжнародних конкурсів Ганна Літвінова та знаний у провідних театрах світу баритон - Віталій Білий. Концертмейстер - лауреат міжнародних конкурсів, провідний концертмейстер театру - Ігор Парада.

З перших акордів прихильність публіки здобув Камерний ансамбль артистів оркестру Одеської Опери: Олена Іонова, Іван Аврятов, Юрій Данчев, Євгеній Довбиш, Леонід Попов та Андрій Селін. У виконанні віртуозних солістів оркестру звучала популярна музика українських та зарубіжних композиторів.

І знову оплески, нескінченні “Браво!”, слова вдячності і щастя в очах тих, хто розділив любов до України разом з артистами Одеської національної опери та “Всесвітнім Клубом Одеситів”.

Наприкінці концерту з теплими словами вдячності до колективу Одеської Опери звернувся директор Клубу - Григорій Барац. Він також передав театру світлину Одеської національної опери фотографа Олександра Сінельникова на згадку про творчу співпрацю “Всесвітнього Клубу Одеситів” та “Одеської Опери”.
"Щиро дякуємо Громадській організації «Всесвітній Клуб Одеситів» за можливість продовжувати концертну діяльність і бути корисними в ці складні часи; за надзвичайно теплі світлини з концерту “З любов'ю до України”, - обнадіяла всіх гостей наприкінці концерту Людмила Сергійчук

Віримо, що невдовзі глядач зустрічатиме артистів театру на сцені! Віримо, що Перемога незабаром!

Видеозапись концерта - по ссылке https://youtu.be/IXNy34Hcetw

Фото - Александр Синельников