colontitle

Від Моцарта до Тарантелли

9 липня у Всесвітньому Клубі Одеситів пройшов благодійний концерт артистів Одеської Обласної Філармонії ім. Д. Ойстраха. На кошти, зібрані під час концерту будуть куплені необхідні речі для ТрО.

«Від Моцарта до Тарантелли». Магічний світ фортепіано для глядачів відкрила заслужена артистка України - Діана Гульцова.

—Концерт організували буквально за декілька днів. Директори Філармонії та ВКО, мабудь, домовилися… Кожен із нас зібрав те, що зараз… Лежить, - зазначила піаністка

Вокальний світ представили Олена Грищук(сопрано) та Костянтин Величко(баритон).

А Сергій Сеславінський узяв на себе роль ведучого. Також він доповнив музичну частину сонетами Шекспіра в перекладі Пилипенка.

Також хотіла б зазначити, що в Клубі представлені карикатури Андрія Шишкіна та дзвіночки з особистої колекції директора Одеського Академічного Театру Музичної Комедії Олени Григорівни Редько. Кошти, зібрані з продажу, будуть передані на благодійність.

Автор – Елізавета Скорба

Фото – Георгий Гергая и Елизавета Скорба

Відеозапис концерту - на каналі YouTube ВКО: https://youtu.be/cAbTLufedtM

На славу України, заради нашої перемоги ми продовжуємо Благодійні заходи за участю найкращих одеських артистів! На всю суму зібраних благодійних внесків ВКО набуває бронежилетів та все необхідне для бійців територіальної оборони Одеси.

Підтримати ініціативи ВКО на допомогу загонам тероборони Одеси ви зможете, перерахувавши благодійну допомогу на картку: 5168 1290 00123 0287 (картка банку "ВОСТОК" прив'язана до розрахункового рахунку Клубу на ім'я директора Барац Григорій).

Реквізити ВКО для перерахування благодійної фінансової допомоги в іноземній валюті: http://odessitclub.org/.../novosti-i-publikatsii/4033-schet

Анонс заходів Всесвітнього клубу одеситів – на сайті ВКО: http://odessitclub.org/index.php/kalendar-sobytij