colontitle

JULINOZA вітає одеситів зі святом та презентує нову пісню

Ми вітаємо усіх одеситів із днем народження міста та бажаємо розширювати власні горізонти, пізнавати нове, та ділитися цим досвідом із улюбленим містом, щоденно покращуючи його!

Окремо хочемо передати вітання від талановитої одеської композиторки - Юлії Запорожець, що давно прикрашає одеську, та інші сцени своїми сучасними композиціями.

“Після таких телешоу як “Національний відбір на Євробачення” та “Голос Країни” ми шукали та визначалися зі стилем, з концепцією гурту і я думаю саме зараз її знайшли” - каже солiстка гурту Юля.

JULINOZA презентує україномовний сингл "Моє Місто", що присвячується усім містам, які зустрічають своїх рідних та гостей з розкритими обіймами. Ідея пісні полягає у тому, що в кожного з нас є своє справжнє місто і воно знаходиться в глибині душі, головне його знайти, бо лише так, можна вiднайти істину та відповіді на усі питання - треба вірити у себе і йти до своїх мрій.

Після містичних музичних сповідей, як наприклад, у пісні для Євробачення "HTO YA?", в композиції "Моє Місто" можна почути мажорні гармонії та танцювальні рифи, які плавно перетинаються з неординарними барабанними ритмами та цікавими композиторськими рішеннями, які є дуже кінематографічними та новаторськими. Музика JULINOZA - справжнє поєднання академічної класичної музики та сучасних тенденцій з елементами тріп-хопу, джазу та альтернативного попу.

"Моє Місто" - це саундтрек нашого сьогодення, майбутнє саме музичного мистецтва, яке вже стало сучасністю.

Цей сингл був записаний на студії Istok (інструменти) Алексієм Кривошеєвим та голос, зведення, мастерінг зроблений Сергієм Чупіним. Композитор, автор тексту, клавішні інструменти, голос - Юлія Запорожець, барабани - Ігор Чеботарьов.

Диригуйте уявою разом з JULINOZA

julinoza music:
https://www.facebook.com/julinozamusic
https://www.instagram.com/julinoza_music/
https://soundcloud.com/julinoza
https://soundcloud.com/julinoza/julinoza-moye-misto/s-R9NhN - лiнк на прослуховування пiснi
https://dropmefiles.com/TXzMl - лiнк на скачування пісні