colontitle

Подорож «Одеськими двориками»: фотографи показали неповторний світ старого міста

В галереї Всесвітнього клубу одеситів (Маразлїївська, 7) відкрилася фотовиставка «Одеські дворики».

Міський клуб фотографів «Фотон-2», група «Місто» та Одеська фотографічна асоціація спромоглися підтримати міф про дружну родину одеського двору.

Дворики, за спостереженнями авторів, вже наповнюються новими почуттями та ритмом сучасного життя. В цьому є свої переваги. Зараз, звичайно, якась божевільна старенька замість того, аби волати у дворі ночами на теми конспірології, виходить в інтернет, не порушуючи сусідського спокою. А ось що не міняється, так це котики, собаки та інша живність, що мешкає у двориках нарівні з людьми.

Зберегти неповторний, проте мінливий світ одеських двориків для наступних поколінь наважилися Степан Алекян, Олександр Синельников (котики – це його парафія), Ірина Богомоленко, Георгій Гергая, Сергій Гуменюк, Анна Коренєва, Олена Ксенофонтова, Ігор Ситник, Володимир Чорний, Володимир Ландін та інші автори.

Авторка — Ірен Адлер ( https://dumskaya.net )

Ініціатор виставки у ВКО «Одеські дворики» - Олександр Синельников вчора представив свої роботи і в Арт-галереї. Виставка «Абстрактне і відображене» - це творчий тандем Олени Коламбет-живопис і Олександра Синельникова- фотографія. Автори представляють свої роботи в галереї в п'ятницю з 17.30 до 19.00 і в суботу з 16.00 до 19.00.

Виставка "Одеські дворики триватиме у Всесвітньому клубі одеситів до 26 серпня.

Зустрітися з авторами фотографій ви зможете по вівторках і четвергах з 15.00 до 17.00.

Фото - Олександр Синельников