colontitle

«Весняний настрій»: в Одесі можна подивитися світлі фото Чорного

Відомий одеський фотохудожник Володимир Чорний відкрив у Всесвітньому клубі одеситів свою восьму персональну виставку «Весняний настрій».

І хоча лютий вважається останнім зимовим місяцем, творча людина має змогу зробити його прелюдією до весни.

Володимир Чорний — професійний фотограф, член фотоклубу «Фотон-2» та Одеської фотографічної асоціації. Володимир бере участь у багатьох фотовиставках, є учасником щорічного фотоконкурсу «Знімок року», дипломантом низки конкурсів та виставок.

У серпні 2014 року відбулася перша персональна фотовиставка Чорного «Світ Крішни». За нею потягнулися виставки «Я вам не скажу за всю Одесу» (пам’яті відомого фотохудожника Костянтина Гроздєва, керівника групи «Місто»), «Одеські коти», «Собака — друг людини», «Світ Крішни — 2» та «Люди нашого міста».

Вже під час великої війни Чорний провів дві масштабні «персоналки»: «Душа завжди молода» (присвячена одеським жінкам) та «Діти в Свідомості Крішни». Тепер саме ім’я Чорного є магнітом для крішнаітів, вони ж вайшнави.

На вернісажі з’явилася пані в сарі, намотаному поверх зимового одягу та схиляла присутніх увірувати у Крішну – цей номер, звичайно, не пройшов, цільова аудиторія не та, і взагалі не до того зараз. Але було кумедно. Залишається додати, що створити собі весняний настрій на даній виставці можна протягом місяця.

Авторка — Ірен Адлер https://dumskaya.net,
фото Володимира Андреєва та Олександра Синельникова

Відо-запис - за посиланням: https://youtu.be/3BKHDQy5q10