colontitle

День Народження Бориса Юделевича – президента одеського земляцтва, керівника філії всесвітнього клубу одеситів – святкують всі одноклубники!

Борис Юделевич напевно міг би стати музикантом, артистом, спортсменом, диктором радіо та телебачення. У червні 1941 року його приймав до музичної школи сам великий Столярський. Завадила війна.

Батько загинув на фронті. Бориса з мамою евакуйовано до Ташкента. Став диктором "Піонерської Зорьки" на Всесоюзному радіо.

Разом із мамою повернувся до Одеси, як тільки її було звільнено. Захопився спортом. Став тренером з настільного тенісу.

Під час служби брав участь в ансамблі пісні та танцю флоту. Співав, танцював, вів конферанс.

Повернувшись до Одеси, серйозно почав займатися настільним тенісом. За підготовку збірної України його було представлено до звання "Заслужений тренер України" Виховав плеяду майстрів спорту.

У 1978 році іммігрував до США місто Лос-Анджелес. Там разом із друзями-одеситами організували клуб "Одеса-Мала". Починаючи з 90-х приїжджав до Одеси на день міста, виконував свої песеї в нашому Клубі. Побував із виступами у філіях Клубу у Нью-Йорку, Ізраїлі, Канаді, Австралії.

Наразі Лос-Анджелесське Земляцтво-філія Клубу сконцентрувалося на допомозі Україні і, в тому числі рідному місту, вистояти та здобути перемогу в Українській народній війні з рашисткими окупантами. І, звичайно, очолив цю роботу Борис Юдилевич.

Борис Юделевич – Одесит із великої літери!

Борисе! Ми твої одеські одноклубники віримо у твої сили здійснити все задумане. Миру, здоров'я, благополуччя! Сподіваємось зустріти тебе в Одесі.