colontitle

Нові члени Всесвітнього клубу одеситів

Сьогодні на засіданні Президентської ради ВКО до складу дійсних членів Клубу було прийнято Володимира Богатирьова за рекомендацією Григоря Бараца та Олексія Семенищева; і Георгія Гергая за рекомендацією Євгена Голубовського та Олександра Курлянда.


Богатирьов Володимир Михайлович, народився 23.08.1944 року і за час, що минув з того дня, став інженером, кандидатом технічних наук і доцентом, відмінником освіти України, винахідником і автором 50 винаходів, членом національної спілки журналістів України.

Живучи в Одесі з 2014 року, став учасником наукової секції книги при Будинку вчених, проєктів "Одеса творча", "Одіссея Донбас", "Хранителі часу" і "Ми разом". Але найголовніше - в Одесі він став дослідником культурного життя нашого унікального міста, справжнього інкубатора творчих людей. Дорогоцінним надбанням стала дружба з талановитими одеситами.

Усе знайдене і побачене Володимир Михайлович відображує в численних публікаціях у всіх соціальних мережах і адміністрованих ним соціальних групах. Це дало йому змогу стати учасником проєкту Google for Life https://youtu.be/yQY4zgJRKlU


Георгій Гергая - інженер-механік з ремонту суднових механізмів і машин, фотографією займається з 14 років. Більша частина життя пов'язана з туризмом і спортивним орієнтуванням - ще двома його серйозними захопленнями. Довгі роки Георгій Вікторович стояв біля керма одеського спортивного туризму. Його фотозвіти брали участь у всесоюзних і республіканських конкурсах туристської фотографії та слайдів. Перша персональна фотовиставка Георгія Гергая "Сходинки" відбулася 2016 року у виставковому залі Будинку з Ангелом. Його роботи брали участь у всесоюзних і республіканських конкурсах, в одеських фотовиставках.

Георгій Вікторович - давній друг Всесвітнього клубу одеситів, об'єктив його фотоапарата фіксував протягом кількох десятків років найважливіші події в Клубі. Цілком закономірно, що сьогодні всі члени Президентського сонета ВКО одностайно проголосували за прийом у дійсні члени ВКО Георгія Вікторовича Гергая!

Щиро вітаємо шановних Володимира Богатирьова і Георгія Гергая з почесним статусом - членів Всесвітнього клубу одеситів! Впевнені в довгій і плідній співпраці на благо нашої улюбленої Одеси!