colontitle

Новорічне свято для дітей з тимчасово переміщених в Одесу і одеських сімей

Напередодні Нового мирного 2024 року у Всесвітньому клубі одеситів відбулося свято, що стало вже традиційним, для дітей з тимчасово переміщених в Одесу і одеських сімей.

Юні артисти Театральної студії "Арлекін" під керівництвом Елли Іванівни Омельяненко продемонстрували інсценізації за творами Світлани Анатоліївни Прищепи.

Учні Арт-студії сучасного танцю під керівництвом Олексія Гілка продемонстрували свою майстерність у Tap Dance.

Члени Всесвітнього клубу юних одеситів Olga Shalashnaya, Дар'я Столяр і Артем Слюсаренко в образі новорічних чарівників організували конкурси, запальні танці, ігри та вручили кожному юному гостю Новорічного свята чудові бажані подарунки, люб'язно надані членом ВКО Олександром Сиваком - керівником компанії ТМ Strateg - виробник дитячих іграшок - спеціально для них.

Свято завершилося "солодким столом", а вже наступного дня діти з тимчасово переміщених до Одеси сімей - учасники творчих майстер-класів ВКО "Мистецтво жити в Одесі" відвідали чудову балетну постановку "Пітер Пен" в Одеському національному академічному театрі опери та балету!

Величезна подяка керівництву Одеська Опера / Odesa Opera за подаровані юним гостям Одеси квитки!

Безмежна подяка постійному меценату Творчих майстер-класів ВКО для дітей з тимчасово переміщених до Одеси сімей члену ВКО Гагіку Азатовичу Оганесяну!

Щира подяка Олександру В'ячеславовичу Сиваку за чудові подарунки, які знову і знову радують наших юних підопічних!

Нехай щасливі посмішки, радісні емоції та захоплення стануть звичними для наших українських дітей!

Нехай мирне життя запанує на нашій благословенній землі! З прийдешнім Новим роком, дорогі наші друзі!

Відео-запис - за посиланням: https://youtu.be/f1YWUIkcay4