colontitle

Джазову Академію Олексія Петухова 18 травня вперше відвідали учні старших класів легендарного Рішельєвського наукового ліцею!

Поглиблений майстер-клас про основи джазу, легендарних джазових виконавців, а насамперед, про базових музичних термінах, обертонах, канонах і багато іншого невідомого слухачам заворожив молоду аудиторію.

Розповідь Олексія Миколайовича супроводжувалася віртуозною грою на роялі, і музична гармонія разом з новими знаннями моментально наповнювала юних одеситів.
Майстер-клас у Джазовій академії тривав трохи більше за традиційний академічний урок, але юні слухачі, затамувавши подих, слухали Маестро, а по закінченні зустрічі ще довго розмовляли з відомим джазовим піаністом і композитором. Задоволення від зустрічі отримав і засновник Джазової академії Alexey Petukhov, про що він написав у своїй групі Джаз-клуб ВКО ім. М.Я.Голощапова:

"Був радий зустрітися в суботу в нашій Джазовій Академії Джаз-клубу ВКО ім. М. Голощапова з чудовими учнями Ришелівської гімназії та викладачем гімназії Віктором Топоренко. Сподіваюся, усім було цікаво і кожен дізнався щось нове про джаз, це унікальне явище - музику вільних людей, що об'єднує всіх творчих людей навколо себе! До зустрічі!"
Вже сьогодні о 17.00 відбудеться Концерт-майстер-клас Олексія Петухова "Children`s songs"Не пропустіть цю цікаву подію!