colontitle

Дорогі одесити всього світу!

«Одесити всіх країн, з'єднуйтесь!» - під таким девізом було відкрито у 1990 року Всесвітній клуб одеситів. У багатьох країнах світу відкрилися філії Клубу, тисячі одеситів стали його дійсними та віртуальними членами.

Головним завданням клубу за всіці роки було об'єднання одеситів, незалежно від того, де вони сьогодні живуть, задля збереження культурних, наукових, спортивних та інших традицій нашої улюбленої Одеси, зміцнення її репутації по-справжньому європейського міста та активної популяризації у світі.

Понад 30 років Клуб, очолюваний М. М. Жванецьким, успішно цим займався і сам став згодом не тільки відомим у всьому світі, але й унікальною визначною пам'яткою.

Коли розпочалася ця жахлива путінська війна, Клуб активно включився у допомогу ЗСУ, провівши серію благодійних акцій та заходів на загальну суму 670 тисяч гривень. Ця допомога продовжується.

Сьогодні Президентська рада ВКО звертається до одеситів усіх країн: об'єднаємо наші зусилля, можливості та здібності, щоб «ЗАКРИТИ НЕБО НАД УКРАЇНОЮ!» Насамперед це стосується філій Клубу та одеських земляцтв Нью-Йорка, Лос-Анджелеса, Ванкувера, Сіднея та Мельбурна, Делі, Берліна, Тель-Авіва, Праги, Вроцлава, Таллінна, Кишинева, а також всіх проєвропейських, проукраїнських та проодеських. людей.

"Закрити небо" означає ввести безпольотну зону (no-flyzone) на всій території країни. Ось уже понад два роки Росія обстрілює снарядами, ракетами та бомбами цивільні об'єкти та енергетичну інфраструктуру України. Щодня гинуть мирні люди.

Ми пропонуємо одесситам усього світу підняти свій голос на підтримку повного закриття неба над Україною, звернутися з петиціями до урядів, партійних, громадських організацій, впливових осіб «Закрити небо над Україною!» Це збереже життя мирних людей і збереже від руйнування прекрасні міста України, зокрема й нашу улюблену Одесу.

Потрібно домогтися, щоб США, ЄС та НАТО нарешті вирішили закрити небо над Україною або забезпечили постачання достатньої кількості озброєння для того, щоб Україна могла сама закрити своє небо.

Закриття неба над Україною допоможе спершу зменшити, а відтак і виключити руйнування українських міст та інфраструктури, збереже життя багатьом людям і дасть можливість ЗСУ успішніше протистояти навалі. Отже, наблизить перемогу.

Президентська рада ВКО.

P.S. Прохання перепостити та розмістити у доступних вам ЗМІ та веб-сайтах.

Наш тел. +38 067 981 3958.

Копії ваших петицій просимо надіслатина адресу ВКО: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.