colontitle

МИХАЙЛО ПОЙЗНЕР - ПОТОМСТВЕНИЙ І ПОЧЕСНИЙ

Друге звання предопределено першим. Одне - благопридбане від предків, друге - заслужене. Сьогоднішній Ювіляр народився 75 років тому на Молдаванці, де живе й сьогодні. Основна складова його квартири - книжкові полиці, на яких - особливе місце посідають, створені Михаїлом Борисовичем, наукові роботи з різних галузей морської інженерної науки, історичні дослідження, записки краєзнавця, розповіді про знаменитих земляків. Влучні й багатозначні замітки з близької від дому Староконки...

Професор, доктор технічних наук, експерт і визнаний авторитет у мореплавців, портовиків, гідротехніків, він відкрив для нас яскраві та часом маловідомі долі земляків і домігся того, що їхню пам'ять гідно увічнено в меморіальних дошках і пам'ятниках.

Останніми роками Михайло Пойзнер, незважаючи на підвищену з війною зайнятість на роботі, бере активну і принципову участь у діяльності міської Топонімічної комісії, обстоюючи справжню історичну пам'ять про людей і події.

У Всесвітньому клубі одеситів Михайло Борисович, добрий і чуйний товариш - неодмінний учасник подій, так чи інакше пов'язаних з нашим девізом:
ЗАВЖДИ І ЗАРАЗ - НЕПОДАЛІК!

Ми з тобою. Дорогий Міша!