colontitle

Дорогі одноклубники та одноклубниці, родичі по Одесі-Мамі!

Не засмучуйтеся - з 30 липня по 28 серпня Клуб закритий на щорічну відпустку.

Не турбуйтеся, серпень пролетить швидко, точно знаємо - всього за 31 день. І ми знову зустрінемося і обіймемося, і поговоримо за спеку, за море, за Привоз і Староконний, за дітей і онуків, за Одеську бригаду морської піхоти. Коротше за життя...

Новий Клубний сезон відкриє 30 серпня о 17.00 авторський проект Юрія Ющенка «Легенди театральної Одеси» про легендарного артиста одеського народу Семена Крупника.

Напередодні Одеського Нового року, вже 31 серпня, о 14.00 відкриється художня виставка Геннадія Горбунова і його товаришів. А через 2 години, о 16.00, Євген Лукашов порадує присутніх музично-поетичним концертом, присвяченим Дню міста Одеси.

У «День міста Одеси», 2-го вересня, за традицією в Клубі «День відкритих дверей і відкритого мікрофона». Це день, коли одноклубники тішать один одного одеськими небилицями, анекдотами, самотужки приготованими екзотичними одеськими закусками і напоями. А також здають членські та благодійні внески.

Скучити не встигнете. Бувайте, до нових вражаючих зустрічей!

Адміністрація ВКО

«Я так хочу, чтобы лето не кончалось...»

Наверняка, эта строчка из знакомой всем нам бесхитростной песенки Аллы Борисовны крутилась в головах двух друзей-фотографов – Сергея Гуменюка и Ангелины Тарасенко, когда они готовили эту подборку своих фотографий для будущей выставки. Поэтому предлагаем нашим читателям вместе с авторами замечательных фото вспомнить прекрасные летние деньки и помечтать о море. Ведь зима и холода – не навсегда…