colontitle

Всюди звучить музика!

В ці хвилини триває запис онлайн-концерту до Дня Європи, прем‘єра якого відбудеться цієї суботи, 21 травня, о 20:00.
Вперше з початку війни на сцені Одеської Опери урочисто вбрані артисти оркестру, хору та солісти опери. Всюди звучить музика!
В театрі панує святкова атмосфера і ми щиро сподіваємось, що цю атмосферу відчують глядачі під час прем‘єри.
В ці хвилини триває запис онлайн-концерту до Дня Європи, прем‘єра якого відбудеться цієї суботи, 21 травня, о 20:00.
Пропонуємо вам переглянути відеозапис третього Благодійного концерту Солістів Одеського оперного у Всесвітньому клубі одеситів: https://youtu.be/_mNmtWdnHPA , про який на своїй сторінці театр написав:

"З любов’ю до України та Одеси 14 травня, у Всесвітньому Клубі Одеситів, відбувся третій благодійний концерт Одеської національної опери на підтримку Збройних Сил України.
Традиційно, на початку концерту, Григорій Барац, директор ГО “Всесвітній Клуб Одеситів”, передав полковнику Олексію Рудакову, заступнику командира бригади Територіальної оборони Одещини нову партію бронежелетів зазначивши, що на зібрані благодійні внески вже вдалось закупити 60 бронежелетів.

Цього вечора у залі Всесвітнього Клубу Одеситів - аншлаг. Адже концертна програма Одеської Опери завжди різноманітна і цікава для всіх, хто любить музику і бажає доторкнутись до прекрасного.

Майстерністю виконання вражав Ансамбль солістів оркестру Одеської Опери в музиці Мирослава Скорика, Ігоря Поклада та аранжуваннях солістки оркестру Олени Іонової. Музика українських композиторів неймовірно чуттєво лунала у виконанні провідної солістки Театру - Юлії Терещук. Піснею “Чорнобривці” розчулив глядачів заслужений артист України - Владислав Горай.

Вечір української музики у Всесвітньому Клубі Одеситів традиційно завершився бурхливими оплесками, подяками і щасливими усмішками! На знак дружби Клубу Одеситів та Одеської національної опери Григорій Барац передав керівництву театру символічні подарунки - декілька видань книги “Великий фонтан одеського гумору”.

Щиро дякуємо усім, хто розділив цю подію разом з Одеською Оперою!

Слава Збройним Силам України, завдяки яким Одеська Опера продовжує звучати!"