colontitle

У Всесвітньому клубі одеситів відбулася "Літературно-музична благодійна вистава "Все, що ми візьмемо!".

Відомий одеський прозаїк Анна Міхалевська разом із чудовою вокалісткою Мариєю Бочарніковою та співаком і гітаристом Олександром Новіковим створили справжнє свято для гостей клубу. Уривки творів Анни супроводжувалися музичними та вокальними акцентами музикантів, створювали об'ємне сприйняття, що просто заворожувало нас.

"Багато нового досвіду і... вийшов концерт!

Для кожного з нас щось у цьому виступі було вперше. Я вперше читала українською, і взагалі читала свої тексти від першого до останнього. Але страшно не було - мені надійно прикривали спину Марійка і Сашко, їхня музика і пісні.

А перед очима - були ваші уважні, захоплені обличчя. Найкраща нагорода письменникові, який не завжди розуміє, чи є в нього (точніше, в неї) контакт із реальністю. Концерт показав - є!

Адже це був благодійний вечір. Під егідою Всесвітнього клубу одеситів ми збирали кошти на організацію занять, майстер-класів і концертів для дітей-переселенців і тимчасово переселених до Одеси сімей.

Я рада, що наша творчість може впустити в чиєсь життя надію, і вірю, що це буде наш маленький внесок у нашу велику Перемогу!

Спасибі Всесвітній клуб одеситів - за те, що творчість затребувана!

Спасибі моїм дорогим музикантам - Марії Бочарніковій та Олександру Новікову - за нове звучання моїх розповідей, яке ви пов'язали між дверима прекрасних українських пісень.

Спасибі гостям, що відклали всі свої важливі справи на користь нашого концерту!

Спасибі Олександр Синельников за фото, які подобаються!

Я досі відчуваю ваше тепло і бачу ваші посмішки!

І - до зустрічі на новому витку спіралі!", - поділилася своїми враженнями Анна Міхалевська. Ми також сподіваємося на нові зустрічі з талановитою одеською письменницею.

Фото - Олександр Синельников
Відео - Каміла Ровінская

Повна відеозапис концерту - https://studio.youtube.com/video/TivV13_H8GM/edit