colontitle

Сьогодні - ювілей! Виповнюється 60 років нашому другові, члену Всесвітнього клубу одеситів, головному редактору газети "Вечерняя Одесса" Олегу Суслову

Олег Станіславович закінчив філфак Одеського держуніверситету ім. І.І. Мечникова. Ще будучи студентом, почав журналістську діяльність. Пройшов шлях від обліковця листів у редакції газети "Чорноморські новини", журналіста "Деловой Одессы" до редактора газети "Вечерняя Одесса". Пише на будь-яку тему, вміє цікаво подати читачеві як звичайну інформацію, так і серйозний аналітичний матеріал. Очоливши "Вечерку" 2016 року, проявив себе і як ефективний кризовий менеджер.

Олег Суслов бере активну участь у житті клубу. Завдяки йому і газеті "Вечірня Одеса" було видано перший роман-буриме студійців "Зеленої лампи" "Не судіть чорних овець", кожен розділ якого до того друкувався на сторінках "Вечірки". У 2019 році здійснено другий спільний проєкт ВКО і газети - роман-буриме "Ямщик не гони літак", що публікувався також у "Вечірній Одесі".

Успіхи Олега Станіславовича багато в чому пояснюються відмінною фізичною формою. Він був членом журналістської збірної міста з футболу, крім того, йому цікаві баскетбол, дартс, спортивні танці. А дивлячись, як він танцює зумбу, хочеться теж піти в танок.

Всесвітній клуб одеситів від щирого серця вітає Олега Станіславовича з ювілеєм, бажає міцного здоров'я, щастя та успішного досягнення поставлених цілей!