colontitle

Аркадію Михайловичу Рибаку - 70!

Той, хто бачив ювіляра на баскетбольному майданчику, ніколи в це не повірить. Завжди підтягнутий, дещо скептичний, але, як правило, оптимістично налаштований, ніколи не лізе в кишеню за потрібним словом, він заслужено став одним із яскравих представників одеської журналістики.

Аркадій виріс у журналістській родині. Його батько - відомий одеський фотокореспондент Михайло Борисович Рибак. Син Рибака-старшого з дитинства знав, чого хоче, і наполегливо й успішно домагався мети. Про неймовірну працездатність Аркадія можна складати легенди. Кількість публікацій Рибака-молодшого в різних виданнях обчислюється, напевно, тисячами. Свого часу створив і очолив газету «Порто-Франко», написав десятки книжок (про спорт і не тільки), продовжуючи традиції батька, опанував мистецтво фотографії. А ще він - завзятий мандрівник, і сьогодні, у день свого сімдесятого дня народження, перебуває далеко за межами України.

Розповідають, що одного разу в турбюро, де йому пропонували один маршрут за іншим, він змушений був відкидати всі пропозиції, бо в цих країнах уже побував (і не один раз). «Можливо, у вас є що-небудь інше для мене?» - засмутившись, запитав Аркадій. Тоді директриса турбюро вручила Рибаку глобус і запропонувала відзначити будь-яку точку на ньому - поїздку туди йому обов'язково забезпечать. Алік задумливо покрутив земну модель і запитав: «Можливо, у вас для мене є інший глобус?». Думаєте, це легенда?
Можливо, можливо...

З днем народження! З ювілеєм! Здоров'я, благополуччя, удачі.

Завжди неподалік,
Ваш ВКО!