colontitle

Друзі, відвідувачі,члени Всесвітнього Клубу Одеситів!

Зараз не дуже простий час, в який Клуб, я і кожен з нас вносить свій вклад в перемогу нашої України, мир у своєму місті!

Ми хочемо поділитися з Вами заходами, які розпочав ВКО для підтримки дітей з тимчасово переміщених в наше місто сімей.

З 1 жовтня у ВКО почали проходити благодійні майстер-класи для дітей-переселенців, які були вимушені покинути свої домівки та приїхати до Одеси, де Одеса-мама зустрічає іх як вдома!

Кожну суботу у Всесвітньому клубі одеситів проходитимуть безкоштовні майстер-класи для діточок віком від 3 років. Групи формуються для малеч - від 3 до 7 рочків, та від 8 років до 16 років - доросла група.

Програма проекту "Мистецтво жити в Одесі"насичена та дуже цікава! Основи живопису, акторської майстерності, риторика, майстерність художнього слова, пластика та основи вокалу - такий спектр навичок, які зможуть освоїти діти на майстер-класах у ВКО.

А доки Ваша малеча будет поринатиме у світ мистецтва, ВКО запрошує батьків на лекціі та екскурсіі відомих одеських краєведів!

Найближчий Майстер-клас з театрального мистецтва відбудеться 8 жовтня о 12:00 у Всесвітньому клубі одеситів за адресою: вул. Марзліївська, 7.

Кількість місць обмежена!

Попередний запис за тел. 068 302 20 40.