colontitle

Зимовий вечір при свічках

«Зимовий одеський вечір, за вікном сніг і тільки вуличні ліхтарі освітлюють кімнату.

Місто тоне у білій димці та починає здаватися що все розчинилось у білій мглі зими, що залишилася лише ця кімната, ця капсула, наповнена останнім теплом. Ми передамо у концерті відчуття світла і затишку, невеликого освітленого кола у морі наступаючої темряви», - так анонсував концерт «Зимовий вечір при свічках" його організатор Міхаіл Ксіда. Так і відбулося!

Лауреат міжнародних конкурсів Михайло Ксіда – кларнет, Заслужена артистка України, Діана Гульцова – рояль, Заслужена артистка України Ія Комарова – альт, Амріта Чернишова – вокал та Наталія Петровська – рояль, зіграли чарівну музику німецьких та польських композиторів – Брамса, Баха, Моцарта, Шопена та Пендерецького у камерній обстановці Всесвітнього Клубу Одеситів.

Відчуття світла та гармонії наповнили серця кожного глядача. Відчуття єднання з людьми, які так само як і ми, вірять що навіть після найтемнішої ночі настає світанок.

Саме таким серед гостей ВКО у цей вечір став Аркадій Борисович Савінський, який щодня дарує не тільки світ, а й частіше – життя пораненим бійцям ВСУ. Його присутність на концерті була не випадковою, адже на початку концерту директор Всесвітнього клубу одеситів Григорий Барац передав медичні ліки для екстреної медичної допомоги пораненим бійцям ЗСУ Аркадію Борисовичу - начальнику медичної служби Одеської бригади морської піхоти ВМС України (в/ч А4055). Придбання цих гостро необхідних ліків стало можливим завдяки допомозі добрих друзів і членів ВКО, про яких ми напишемо в окремій публікації.

Дякуємо блискучим артистам Одеської обласної філармонії та добрим друзям ВКО за потужну підтримку одеситів!

Фото - Олександр Сінельніков