colontitle

Живемо і працюємо на перемогу!

Під таким гаслом вийшов спеціальний номер альманаху «Дерибасівська-Рішельєвська», присвячений роковині початку війни, яку Україна веде проти агресора.

У вже традиційному розділи «Під звуки повітряної тривоги» молоді літератори, що є членами Літературної студії «Зелена лампа», діляться з читачам думками та почуттями щодо героїзму земляків, висловлюють впевненість у нашій перемозі над ворогом.

В номері – твори наших класиків – Михайла Жванецького, Юрія Михайлика , статті про історію Одеси та Причорноморського краю, проза, вірші, розповідь про творчість визнаних майстрів пензля та сучасних митців образотворчого та музичного мистецтв.

Завершує його знову ж традиційний розділ «Ах, Одеса!», що містить спогади про те, як та з чого починався наш Альманах.

У Всесвітньому клубі одеситів відбулася презентація 92 номера, на якій були присутні члени редколегії, автори та представники Музеїв та бібліотек міста, які по багаторічній традиції одержують для своїх фондів наше видання.

Цю творчу зустріч знімала творча група проекту «Діалоги на Ніженський». Днями ця програма вийде на сайті ВКО та в Ютубі ЄКЦ «Бейт Гранд».

Фелікс Кохрихт

Електронна версія Альманаху доступна за посиланням на сайті ВКО: http://odessitclub.org/index.php/uk/almanah/4441-almanakh-92#gsc.tab=0

Відео-запис прямого єфіру – на YouTube-каналі ВКО: https://youtu.be/QbChDk4oiXs