colontitle

Справжнє диво сили кохання

10 місяців тому Всесвітній клуб одеситів уперше організував Благодійну програму "Дорога до миру" для дітей із тимчасово переміщених та одеських сімей.

Відтоді юні гості нашого міста стали учасниками щотижневих творчих майстер-класів "Мистецтво жити в Одесі" та благодійних заходів.

Сьогодні ми хочемо надати чудовий фоторепортаж про один з них - дивовижну виставу за творами німецького письменника Вільгельма Гауфа "Гауф-фантазія" для дітей з тимчасово переміщених та одеських родин, яка відбулася у ВКО!

У постановці Театра "Дев'ять муз" Літературно - артистичної школи «Літаврія» юні артисти розіграли сюжети казок "Карлик Ніс", "Холодне серце" і "Життя Альмансора". Усі інші образи - перемішані, вони з різних казок. Використано образ "Маленького Мука".

Художній керівник театру та постановник вистави Наталія Романовська у вітальному слові сказала: "Повчальна казка про холодне серце вкотре нагадає великим і маленьким глядачам про людську жадібність і силу любові, а історія викраденого хлопчика вселяє віру в щасливий фінал будь-якої сумної ситуації".

Прекрасна вистава, яскраві образи, оживлені талановитими юними та відомими артистами, несподівані режисерські рішення та сюрпризи захопили глядачів і викликали бурхливі оплески!

Величезна подяка Наталії Романовській за справжнє диво, явлене нам у постановці "Гауф-фантазії"!

Фото-репортаж талановито і з любов'ю створений відомим одеським фотографом, великим другом ВКО Георгієм Гергая.

Georgiy Gergaya - учасник найвідомішого клубу фотографів "Фотон-2", переможець бліц-конкурсу PF 2023, його роботи брали участь у всесоюзних і республіканських конкурсах, в одеських фотовиставках.

Гонорар за свою роботу Георгій Гергая передав як благодійний внесок на користь ЗСУ.