colontitle

Авторський проект Фелікса Кохріхта "ДІАЛОГИ НА НІЖИНСЬКІЙ"
з програмою «Ісус Христос-Superstar» яскрава премʼєра вічної містерії"

І під часи пандемії та війни Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного багато та плідно працює над новим репертуаром. Нові спектаклі прикрашають афішу та приваблюють глядачів. Яскравий приклад тому – премʼєра цієї вже легендарної рок-опери Ллойда Ентоні Веббера, яку високо оцінили публіка та преса.

Про те, як театр - солісти, хор, балет, оркестр та усі підрозділи та цехи освоювали стилістику та філософію шедевру рок-жанру, які творчі завдання ставили постановники перед виконавцями головних-знакових ролей, йшла мова у програмі Фелікса Кохріхта «Діалоги на Ніжинській».

Про це розповідали директор-художній керівник театру Олена Редько, головний режисер Володимир Подгородинський, головний диригент Вадим Перевозніков.

Ця опера обійшла весь світ і у кожному театрі були свої розуміння та головна ідея вічної Великої Історії. У наших земляків вона така: « …Ми намагалися сказати про те, що становить основну тривогу наших днів: без любові та співчуття – особистість неминуче деградує, людина перестає бути людиною».

До речі саме – про тривогу: під час Повітряної тривоги йшла наша бесіда і це – реаліі нашого часу.

Приємного перегляду: https://youtu.be/7faxvxZc6d8?si=KUNAFe1HIU0gLH45

Камера та монтаж – Олександр Галантер