colontitle

70 років Сергію Костянтиновичу Щипуну!

Сьогодні свій ювілей відзначає член Всесвітнього клубу одеситів, головний лікар і провідний хірург Центру лазерної корекції зору «Тарус» - кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог вищої категорії Сергій Костянтинович Щипун.

З відзнакою закінчивши Одеський медичний інститут ім. М. І. Пирогова, Сергій Костянтинович з 1978 по 1991 рік працював на посаді лікаря-офтальмолога відділення травм ока Одеського НДІ очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова. В. П. Філатова. З червня 1991 року був переведений на посаду заступника головного лікаря з медичної частини, а з грудня 1993 року по вересень 2007 року працював керівником відділу оцінки ефективності клінічної роботи. Володар авторських свідоцтв, а також Патенту України на вдосконалену методику LASIK. Результати проведених клінічних і наукових досліджень неодноразово доповідали на засіданнях наукового товариства офтальмологів, на міжнародних конференціях і з'їздах. Опубліковано 28 статей у вітчизняних і зарубіжних збірниках наукових праць.

Сергію Костянтиновичу, ваша робота безцінна, ви допомагаєте людям зберігати зір і можливість бачити всі барви нашого світу. У цей день хочемо побажати вам, щоб ваше життя було наповнене щастям, радісними моментами і яскравими фарбами.